Det siger andre

Læs her om andres oplevelser i klinikken


Den 3.februar 2019

Jeg har gennem hele mit liv kæmpet med indre uro, depression og til tider stress. Har fået forskellige antidepressiva med nogen effekt, men intet der har kunne tage det fuldstændigt.

 Blev anbefalet Anne Marie af en bekendt, og det har jeg ikke fortrudt. Mit møde med Anne Marie har ændret mit liv, givet mig en indre ro og sat nogle ting i perspektiv. 

 Jeg modtog sindsro behandling af Anne Marie gennem 2 måneder – og dette var nok! Kan kun anbefale denne behandling til alle der kæmper med det samme som jeg gjorde. Anne Marie er simpelthen fantastisk!!

 Mette 

 – og tak, jeg har det stadig super godt:-)


Den 7.januar 2019

Eva


Den 15.Maj 2018

Den 30.Marts 2018

Kære Anne Marie

Jeg vil lige sige at oplevelsen i fredags er ligesom kommet ud af min krop, siden jeg var hos dig . Den er simpelthen mere på afstand. 1000 tak, siger jeg .

Laura, Odense


Den 14.Januar 2018

Jeg har nu været i et forløb på ca. 1 år i Sindsrobehandling hos Anne Marie. Og det har været et spændende år. Jeg er gået fra at have en masse uro og forvirring både inden i mig selv og lige omkring mig, til at have ro indeni og udenpå. Specielt under den sidste behandling oplevede jeg et stort felt omkring og i mig af ro, varme og kærlighed. Jeg er gået ned i antidepressiv medicin og er gladere og mere berørt af det, der sker for mig og omkring mig, end jeg ellers var.

Jeg giver fem stjerner. 🔯🔯🔯🔯🔯


Jette Jacobsen.


Den 10.December 2017

Hos Holistika (Anne Marie) får man en yderst professionel behandling med øje for den enkeltes behov. Jeg kan varmt anbefale et besøg i denne hyggelige klinik😊.

Tenna Seierup