Det siger andre

Læs her om andres oplevelser i klinikken

Den 21.september 2021

Martin

Den 28.Juni 2021

Brian


Den 22.Februar 2021
Den 13.September 2020

Tak for de mange samtaler :-). Det har flyttet mig SÅ langt. Du er bare så fantastisk god at snakke med. Du har fået sat ting i perspektiv, så jeg nu kan se det hele på en helt ny måde. Tak for det, og tak for dig.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er hjerte-1.png

Tina Andersen

Den 17.april 2020

“Jeg har været i forløb hos Anne Marie. Tredie gang da Anne Marie spurgte hvordan det gik med mine smerter, havde jeg helt glemt at der havde været smerter. Men jeg bøvlede stadig med noget træthed og min vægt.

Min træthed er nu meget mindre og jeg har igen energi til alle de ting jeg elsker at lave. Min vægt er gået ned og mit kolesteroltal er også faldet. Jeg er meget taknemlig for Anne Maries måde at være på og store tålmodighed og forståelse for min udfordring med at holde mig helt til planen. Jeg kan kun give Anne Marie mine aller varmeste anbefalinger.”

Ulla

Den 3.februar 2019

Jeg har gennem hele mit liv kæmpet med indre uro, depression og til tider stress. Har fået forskellige antidepressiva med nogen effekt, men intet der har kunne tage det fuldstændigt.

 Blev anbefalet Anne Marie af en bekendt, og det har jeg ikke fortrudt. Mit møde med Anne Marie har ændret mit liv, givet mig en indre ro og sat nogle ting i perspektiv. 

 Jeg modtog sindsro behandling af Anne Marie gennem 2 måneder – og dette var nok! Kan kun anbefale denne behandling til alle der kæmper med det samme som jeg gjorde. Anne Marie er simpelthen fantastisk!!

 Mette 

 – og tak, jeg har det stadig super godt:-)


Den 7.januar 2019

Eva


Den 15.Maj 2018

Den 30.Marts 2018

Kære Anne Marie

Jeg vil lige sige at oplevelsen i fredags er ligesom kommet ud af min krop, siden jeg var hos dig . Den er simpelthen mere på afstand. 1000 tak, siger jeg .

Laura, Odense


Den 14.Januar 2018

Jeg har nu været i et forløb på ca. 1 år i Sindsrobehandling hos Anne Marie. Og det har været et spændende år. Jeg er gået fra at have en masse uro og forvirring både inden i mig selv og lige omkring mig, til at have ro indeni og udenpå. Specielt under den sidste behandling oplevede jeg et stort felt omkring og i mig af ro, varme og kærlighed. Jeg er gået ned i antidepressiv medicin og er gladere og mere berørt af det, der sker for mig og omkring mig, end jeg ellers var.

Jeg giver fem stjerner. 🔯🔯🔯🔯🔯


Jette Jacobsen.


Den 10.December 2017

Hos Holistika (Anne Marie) får man en yderst professionel behandling med øje for den enkeltes behov. Jeg kan varmt anbefale et besøg i denne hyggelige klinik😊.

Tenna Seierup