Sindsro

Med Sindsro-behandlingen, skaber jeg kontakt til den uro, som er inden i dig. Jeg søger at skabe ro på et overaktivt Amygdalacenter. Skabe et rum, hvor du overgiver ansvaret til mig for en stund. Således at dit alarmberedskab kan lægge sig. Rigtig mange falder i søvn under behandlingen. Men det er kun muligt at falder i søvn, hvis amygdala er overbevist om at nogen andre holder vagten.

Igennem gentagne samtaler og behandlinger, får du en større indre ro og balance, samt et Amygdala som ikke føler sig truet hele tiden. Vi arbejder med de mønstre, som gør at du fastholdes i en følelse af, at skulle være på vagt og klar til kamp/flugt hele tiden.

En vigtig håndsrækning
Amygdala

Amygdala er et center i hjernen, som er en del af “det limbiske system”. Det er det sted i hjernen som skal sikre vores overlevelse, i farlige og livstruende situationer. Det er en ældgammel del af vores hjerne, som ikke kan kende forskel på følelsesmæssige trusler og på fysiske trusler.

Der er mennesker for hvem Amygdala kan være så aktivt, og er så meget på vagt, at de ikke kan overlade ansvaret for sig, til nogen som helst. Det er ofte mennesker som har det svært med tillid. Tillid til at hvis de slipper ansvaret, så vil en anden tage over, og verden vil bestå. Nogle gange skyldes dette en barndom, hvor de voksne som skulle have ansvaret – har svigtet. De reagere ofte med megen uro og tankemylder på briksen. I nogle tilfælde endda angst.

For dig der får det sådan, tager det lidt længere tid og lidt flere samtaler inden du er klar til at overlade ansvaret for dig, bare lidt. Men det er også dig, som har aller mest brug for det.

Det slider

Det slider på kroppen at have et tændt alarmberedskab hele tiden. Det slider på alle niveauer og på alle celler, som for evigt skal være klar til at forsvare og overleve. Da vi er flokdyr har vi behov for at dele ansvar for vores og flokkens overlevelse imellem os, således at vi får tid, hvor vi kan hvile og restituere. Dermed er tilstande som for eksempel ensomhed, en alvorlig trussel mod vores helbred.

Sindsro er for:
  • Dig der har stor indre uro.
  • Dig der har haft stress alt for længe.
  • Dig som har et slidt nervesystem.
  • Dig der lider af en form for post traumatisk stress.
  • Dig der ikke kan sove om natten.
  • Dig som er i så meget alarm at din hukommelse er svækket.
  • Dig som er angst og deprimeret.
  • Dig som er meget sensitiv.
En Sindsro-behandling

Sindsro er en teknik, som igennem gentagne behandlinger, bringer dig tilbage til dig selv. Til det sted i dig, hvor du kan “stå i blæsevejr”.

Sådan foregår en behandling

En Sindsro-behandling hos mig foregår således at vi først har en kort samtale, hvor du fortæller mig lidt om, hvordan du har det og hvad din situation er lige nu. Derefter lægger du dig på briksen, hvor du får et tæppe om dig og så lukker du bare øjnene og slapper af til blid musik. Der stilles ingen krav til dig under behandlingen.

Du skal bare slappe af

Imens du slapper af, arbejder jeg via teknikken Sindsro, med din kontakt til din egen indre kerne af ro, og med dit nervesystem. Denne del af behandlingen tager ca. 30-45 min. Herefter taler vi sammen igen. Vi taler om hvilke mønstre du skal arbejde med til næste behandling.

Ved efterfølgende behandlinger evaluere vi, hvad du har arbejdet med og hvordan det har virket ind i dit liv.

Jeg udskriver ofte homøopatiske lægemidler, som skal understøtte din proces og din krop.

Book en tid online her